Scroll Top
   

OPLEIDINGEN

VOLG EEN ERKENDE SHIATSU OPLEIDING BIJ A TOUCH OF SHIATSU

Het is niet zo moeilijk om Shiatsu te leren en je kan deze vorm van massage gemakkelijk en snel toepassen, zowel in familieverband als bij vrienden en collega’s. Tijdens deze erkende opleiding (Erkend door Belgische Shiatsu Federatie) raak je vertrouwd met de basisprincipes van shiatsu en leer je voeling krijgen met de energiestromen in het lichaam.

Naast het aanleren van praktijkervaring met een brede waaier van shiatsutechnieken, zelfmassage, Do-In Yoga en ademhalingsoefeningen wordt ook aandacht besteed aan het theoretisch kader waarin shiatsu zijn oorsprong vind. Het is het begin van een mooie reis naar persoonlijke groei, zelfkennis en bewustwording. Door het geven van shiatsu zal je merken dat je zelf soepeler wordt en dat je conditie verbetert.

Heb je (nog) niet de ambitie om een professionele shiatsuopleiding te beginnen dan is deze kennismaking in het shiatsu geven ideaal. De filosofie van mijn praktijknaam indachtig, kan je met ‘a touch of shiatsu’ al heel veel beteken voor je partner, je kinderen, je ouders of je vrienden.

BEKIJK DE FLYERS OVER DE OPLEIDINGEN

Logo van aTouchofShiatsu wit

" De ervaring en kennis die ik in de loop der jaren over shiatsu en andere manuele therapieën heb verzameld, wil ik heel graag met jullie delen. "

CONTACT OPNEMEN

A Touch of Shiatsu helpt je graag verder met je vragen i.v.m. Shiatsu, Cranio, Moxa of Do-in yoga.

Marjan Ledent, SHiatsun Therapeut
Marjan Ledent
Therapeut & zaakvoerder