Introductie Shiatsu

Nieuwe data: 1/7  en 13/7 

 

Maak kennis met shiatsu en ontdek deze Japanse vorm van drukpuntmassage tijdens onze introductieles.

Deze open les is bedoeld voor zowel degenen die geïnteresseerd zijn in de volledige Shiatsuopleiding als voor degenen die gewoon nieuwsgierig zijn naar Shiatsu als techniek op zich. Het is een uitstekende gelegenheid om te ontdekken wat onze Shiatsu Basiscursus inhoudt, de perfecte toegangspoort tot onze uitgebreide Shiatsu-opleiding.

Shiatsu is een oosterse natuurlijke behandelmethode. Ze lijkt op acupunctuur, met het verschil dat in plaats van naalden, we duimen en handen gebruiken om op punten langs de meridianen te drukken en zo de lichaamsenergie in balans te brengen. Het combineren van technieken uit de Japanse massage traditie met de traditionele Chinese geneeskunde (TCM) en de Westerse kennis over de fysiologie van het lichaam maakt deze vorm van lichaamswerk uniek. Door te werken vanuit verbinding tussen je Hoofd je Hart en je Hara en die van de ontvanger, wordt op een respectvolle “luisterende” manier mogelijk gemaakt diep te ontspannen het eigen zelfhelend vermogen te herstellen.

Als je inschrijft voor de Shiatsu Basiscursus wordt deze €50 in mindering gebracht van de cursusbijdrage en is de intro les zodoende gratis.

De aansluitende basiscursus gaat door op volgende data: 15/7, 21/7 , 22/7 en 27/7. Kan je één van deze data niet dan mag je op een later tijdstip in een andere groep die dag inhalen.

Introductie Shiatsu

Kostprijs:
€50
Therapie:
Shiatsu

Schrijf je in via onderstaand formulier.

Vul in wat je al weet. We mailen je zo snel mogelijk terug en helpen je graag verder.