Opleidingscentrum

Leer en beheeers de kunst van shiatsu in ons opleidingscentrum! Of je nu kiest voor onze intensieve jaaropleidingen of liever start met de driemaandelijkse basiscursussen, we leggen de perfecte basis voor jouw groei en expertise in shiatsu.

Verlicht fysieke en mentale klachten door je emotionele blokkades aan te pakken.

Het is niet zo moeilijk om Shiatsu te leren en je kan deze vorm van massage gemakkelijk en snel toepassen, zowel in familieverband als bij vrienden en collega’s. Tijdens deze erkende opleiding (Erkend door Belgische Shiatsu Federatie) raak je vertrouwd met de basisprincipes van shiatsu en leer je voeling krijgen met de energiestromen in het lichaam.

Naast het aanleren van praktijkervaring met een brede waaier van shiatsutechnieken, zelfmassage, Do-In Yoga en ademhalingsoefeningen wordt ook aandacht besteed aan het theoretisch kader waarin shiatsu zijn oorsprong vind. Het is het begin van een mooie reis naar persoonlijke groei, zelfkennis en bewustwording. Door het geven van shiatsu zal je merken dat je zelf soepeler wordt en dat je conditie verbetert.

Heb je (nog) niet de ambitie om een professionele shiatsuopleiding te beginnen dan is deze kennismaking in het shiatsu geven ideaal. De filosofie van mijn praktijknaam indachtig, kan je met ‘a touch of shiatsu’ al heel veel beteken voor je partner, je kinderen, je ouders of je vrienden.

1

"Je onderbewustzijn bevat alle antwoorden. Je moet er gewoon bewust van worden"

- Marjan ledent

Herken jij jezelf in één of meerdere dingen die hieronder staan opgelijst?

Je wil meer rust ervaren en kunnen genieten van de kleine dingen. Je hebt hiervoor in verschillende hoeken hulp gezocht maar steeds val je weer terug in je oude patroon van piekeren en onrust.

Je wil een leuke ouder zijn voor je kinderen, een liefdevolle partner zijn en ook op zakelijk gebied heb je grootse ambities. Toch voel je je alsnog tekortschieten en je wil graag aan de slag met deze belemmerende gedachten.

Je bent al langer zoekende wat je wil met je leven. Je fantaseert erop los maar er komen geen concrete acties. Je blijft vasthangen in deze cirkeltjes en het lukt je niet dit zelf te doorbreken.
Je acties zijn niet in overeenstemming met wat je eigenlijk wilt en het lukt je niet daar verandering in te brengen.

 Je voelt je verdwaalt en gedesoriënteerd. Je merkt dat je hoofd, je hart en lichaam elk een andere richting uit willen. Deze opleiding helpt je om weer je centrum, innerlijke kompas en balans te vinden.

Je voelt dat je bedrijfsmatig met het onderbewuste aan de slag wilt maar bent op zoek naar een passende methode hiervoor.

Ons volledige aanbod van opleidingen.

Clear Filters
Basiscursus: Cranio sacraal therapie
Basiscursus: Cranio sacraal therapie
Dagopleiding: Moxatherapie
Dagopleiding: Moxatherapie
Dagopleiding: Vijf elementen leer
Dagopleiding: Vijf elementen leer
Helende Shiatsu: Cyclus II
Helende Shiatsu: Cyclus II
Studie van de meridianen: Cyclus I Deel B
Studie van de meridianen: Cyclus I Deel B
Basiscursus: Ontdek de magie van shiatsu
Basiscursus: Ontdek de magie van shiatsu
Introductie Shiatsu
Introductie Shiatsu

Vragen over een opleiding?

Vul in wat je al weet. We mailen je zo snel mogelijk terug en helpen je graag verder.