Meer over
Marjan Ledent

Van faalangst tot vrijheid.

2

Maak een afspraak bij A Touch of Shiatu

Laden...
Jill Cuypers
Jill Cuypers
11/08/2023
Ik heb Cyclus 1 deel A en B (Opleiding Shiatsu) gevolgd bij Marjan en dit heeft mij een ander en wijzer persoon gemaakt. De 10-tallen fysieke lessen gingen door in kleine groep van 6 personen (inclusief mezelf) bij Marjan thuis waar je elke les opnieuw warm werd verwelkomd. Zij zorgde ook voor onze innerlijke mens, niet enkel 's middags maar ook doorheen de dag, steeds voedzame en verse maaltijden/drankjes met veel liefde bereid. De lessen zijn inhoudelijk zeer duidelijk en werden efficiënt opgebouwd. Er was een goede mix tussen theorie en praktijk. Daarnaast heeft zij een achtergrond als Osteopaat en maakt hiervan gebruik om de verbanden tussen de Oosterse visie en Westerse visie op gezondheid te schetsen. Het was fijn om dit samen met andere gelijkgezinde mensen te kunnen delen, de wisselwerking onderling was aangenaam en leerrijk.
J Somers
J Somers
08/07/2023
Een woordje van dank aan Marjan De cursus was heel leerrijk en de lessen boeiend en boven al onze verwachtingen. De uitgebreide bijkomende informatie die we mee hebben gekregen over de werking van ons lichaam, onze spieren en hoe bindweefsel alles binnenin omvat, over blokkades die kunnen ontstaan door trauma en de praktische oefeningen om te leren voelen. Maar zeker ook haar opmerkzaamheid bij al onze handelingen en het feit dat er zeer duidelijk werd gesteld dat deze basiscursus een initiatie was met relaxatie als doel. Sylvia en Jo
Linda Franssen
Linda Franssen
29/06/2023
Shiatsules gevolgd bij A touch of Shiatsu. Zeer veel geleerd van Marjan!!! Ze geeft les met zoveel passie en haar kennis is enorm! Nog eens een dikke merci, Marjan :-)))
Hilde Cortvrindt
Hilde Cortvrindt
28/06/2023
Onbeschrijflijk hoeveel kennis Marjan heeft en zich elke keer weer vol overgave inzet voor haar studenten. Ook in de praktijk worden issues met een ongezien gepersonaliseerde aanpak opgelost. Ik heb hier zeker mijn innerlijke rust gevonden. Dank u wel ❤️
Ingrid Leysen
Ingrid Leysen
28/06/2023
Marjan is een super fijne en lieve vrouw. Zij is zeer gedreven en geeft op een heel plezante en ontspannen manier les. Zij heeft absoluut bijgedragen tot mijn persoonlijke groei. Een absolute aanrader om bij haar les te volgen.
Guy Vicca
Guy Vicca
02/01/2023
Vriendelijk onthaal.
Iuria
Iuria
31/08/2021
Zeer warme onthaal en zeer professionele aanpak. 10 op 10😇👏👏👏