Scroll Top
   

PRAKTIJK

PRAKTIJK VAN A TOUCH OF SHIATSU

Met heel veel zin en energie hebben wij in 2015 de praktijk a Touch of Shiatsu opgestart. Ik wil zoveel mogelijk mensen laten kennis maken met de ware kunst van Shiatsu, Cranio, Moxa en Do-in Yoga. Deze Therapieën kunnen meer voor je betekenen dan een moment van totale ontspanning tijdens een massage, maar het kan ook alleen maar dat zijn. Wat je er wil uithalen beslis je zelf.

THERAPIEËN VOOR IEDEREEN

Marjan Ledent van A Touch of Shiatsu is ervaren in Shiatsu, Cranio, Moxa en Do-In Yoga.

SAUNA & THERAPIE

Ontdek de  sauna en andere faciliteiten die er zich bevinden in de praktijk van A Touch Of Shiatsu.

MODERNE FACILITEITEN

De behandelingen vinden plaats in onze moderne praktijk die toegewijd is aan onze therapieën.

LANDELIJKE LIGGING

De praktijk van a Touch Of Shiatsu wordt omringt door de bomen, dieren en natuur.

FOTO'S VAN ONZE PRAKTIJK

 Graag wil ik met jullie delen wat Shiatsu, Cranio, Moxa en Do-in Yoga voor mij betekenen. Kom vooral zelf naar onze praktijk te Scherpenheuvel-Zichem om te voelen,ontdekken en ervaren wat deze oosterse therapieën voor jou kunnen betekenen.

Marjan Ledent Shiatsu therapeut te atouchofshiatsu ,Hoornblaas 33, 3271 Scherpenheuvel-Zichem

DE KUNST VAN HET AANRAKEN

De naam “a Touch Of Shiatsu” refereert zowel naar de letterlijke als figuurlijke betekenis. Aanraking is een essentiëel gegeven in ons leven. Raak je iemand aan, heb je onmiddellijk invloed op het zenuwstelsel. Het centraal zenuwstelsel regelt de werking van alles wat er gebeurd in het lichaam. Het stelt onsin staat ons aan te passen aan de altijd veranderende omgeving in en rondom ons.