Bedrijven

Wij brengen welzijn rechtstreeks naar uw werkplek! Met een mix van stoelmassages, yoga, en praktische workshops over zelfmassage en ademhalingstechnieken, zorgen we voor fysiek, mentaal en emotioneel welzijn op de werkvloer.

Ontdek ons aanbod voor bedrijven.

massagestoel van A touch of shiatsu

Stoelmassages op het werk

Werkdruk en deadlines brengen stress met zich mee, wat veel vergt van lichaam en geest. Zich niet voldoende ontspannen, leidt tot stress gerelateerde klachten zoals hoofdpijn, rugklachten, stramme spieren, pijn in nek en schouders, … Met stoelmassage worden al deze klachten aangepakt. We komen met een speciale stoel naar je toe voor een heerlijke massage! Wanneer werd je laatst nog eens écht gemasseerd?
DSC04744-scaled

Yoga op het werk

 Onze yogalessen zijn ontworpen om in de werkomgeving te passen, waarbij geen speciale uitrusting of kleding nodig is. De lessen richten zich op het verlichten van spanning, het verbeteren van de houding, en het bevorderen van een gevoel van kalmte en focus. Onze yogalessen zijn toegankelijk voor jong en oud en bieden de werknemers een moment van rust en kalmte in de anders drukke werkdag.

corporate-team-spending-weekend-together (1)

Workshops op het werk

Rug- en nekpijn horen bij de meest voorkomende klachten. Meestal worden ze veroorzaakt door een slechte lichaamshouding en te weinig aandacht voor de eerste signalen. Nochtans kan je met wat kleine aanpassingen al een heel eind komen. Breid de kennis van je werknemers uit met onze workshops gericht op welzijn op het werk.

fit-woman-sportswear-doing-yoga-exercise-mat-home-using-laptop-watching-tutorial-female-coach-has-virtual-yoga-class-computer

Online webinars

We bieden ook een reeks webinars aan om uw werknemers op afstand te ondersteunen. Deze online sessies zijn een uitstekende manier om de gezondheid en het welzijn van uw team te bevorderen, ongeacht waar ze zich bevinden. Marjan deelt haar kennis en ervaring die direct toegepast kan worden in de dagelijkse routine.

"intuitie wijst de richting
kennis verlicht de weg"

- Marjan ledent

Wat zijn de voordelen voor uw bedrijf.

Het integreren van welzijnsactiviteiten zoals stoelmassages, webinars, workshops en yoga op het werk biedt een scala aan voordelen voor zowel werknemers als werkgevers. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen opgesomd.

Vermindering stress

Stoelmassages helpen bij het verminderen van stress en het verhogen van het algehele welzijn van de medewerkers.

Vermindering Burn-out

 Regelmatige sessies kunnen helpen bij het voorkomen van burn-out en het verhogen van het algehele energieniveau.

Verbetering Teamgeest

Het samen beoefenen van yoga kan bijdragen aan een sterkere teamgeest en betere onderlinge relaties.

Afname ziekteverzuim

Door het verminderen van de stressniveaus kunnen medewerkers beter omgaan met werkdruk, waardoor de kans op ziektes afneemt.

Laagdrempelige massage

Werknemers hoeven geen speciale voorbereidingen te treffen of zich om te kleden voor de sessie, wat het proces veel eenvoudiger en sneller maakt.

Mentale gezondheid

Werknemers waarderen het als hun werkgever aandacht besteedt aan hun welzijn, wat kan leiden tot verhoogde tevredenheid en loyaliteit.

Alle beschikbare opties voor bedrijven.

Clear Filters
Workshop: Stoelyoga
Workshop: Stoelyoga
Workshop: Zelfmassage
Workshop: Zelfmassage
Workshop: Verander je adem, je dag en je leven
Workshop: Verander je adem, je dag en je leven

Ontvang een vrijblijvende offerte.

Vul in wat je al weet en we bezorgen je graag een voorstel op maat. We mailen je zo snel mogelijk terug en helpen je met de organisatie van ons bezoek.