Scroll Top
   

BEDRIJVEN

Marjan Ledent Shiatsu, Cranio, Do-in en Moxa therapeut te atouchofshiatsu ,Hoornblaas 33, 3271 Scherpenheuvel-Zichem

A TOUCH OF SHIATSU KOMT OP VERPLAATSING NAAR BEDRIJVEN

Door een verkeerde houding aan een computer of een hoge werk – en levensdruk kunnen er spanningen ontstaan in het lichaam. Een Shiatsu, Cranio, Moxa of Do-in Yoga behandeling zorgen voor ontspanning op een heel diep niveau en brengen de persoon die behandeld wordt weer in contact met zijn/haar lichaam.

De behandeling gebeurt in een verwarmde ruimte (het bedrijf moet deze verwarmde ruimte  voorzien) op een futon (een Japanse matras) met bodycushion die ik zelf meebreng.

Doordat men op de grond ligt, kan men gemakkelijker en dieper ontspannen dan wanneer men op een stoel zit.

Shiatsu is laagdrempelig want de behandeling gebeurt met kleren aan. Een periodieke, preventieve shiatsubehandeling helpt uw bedrijf productief en gezond te blijven op korte en lange termijn.

Logo van aTouchofShiatsu wit

Shiatsu verhoogd het mentale en fysieke welzijn van uw medewerkers. Dit helpt uw bedrijf productief en gezond te blijven op korte en lange termijn.

BEKIJK EEN KORTE VIDEO MET MEER INFORMATIE

Shiatsu, Cranio, Moxa en Do-in Yoga behandelen en voorkomen o.a. energiegebrek, stress, depressie,  migraine,slapeloosheid, hernia, sinusitis, hoge bloeddruk, chronische pijn en burn-out,

VOORDELEN VAN SHIATSU VOOR UW BEDRIJF

Het is mijn overtuiging dat het lichaam een enorme wijsheid bezit en dat elk van ons zelf de sleutel heeft tot zijn eigen welzijn. Ons lichaam is doordrongen van een vitale energie (Ki of Chi) en tracht continu zichzelf te herstellen en in balans te houden

TARIEVEN VOOR BEDRIJVEN

De sessies kunnen zo ingepland worden dat de werkzaamheden er nauwelijks door verstoord worden. U kan
kiezen tussen verschillende behandelingstijden afhankelijk of u een diepgaande, ontspannende of
revitaliserende behandeling wenst.

Een periodieke, preventieve shiatsubehandeling helpt uw bedrijf productief en gezond te blijven op korte en lange termijn. Bekijk de tarieven van de therapieën die a Touch Of Shiatsu aanbiedt aan bedrijven en groepen.

12 PERSONEN
€30/20MIN/P.P.

8 PERSONEN
€40/30MIN/P.P.

5 PERSONEN
€50/50MIN/P.P.