Aanraken volgens de psychologie van de vijf elementen

Een behandeling volgens de psychologie van de vijf elementen bestaat uit een aantal specifieke aanrakingen. Deze manier van aanraken is gericht op de 5 elementen van de Traditionele Chinese Geneeswijze: Water, Hout, Vuur, Aarde en Metaal. Bij elk element hoort een eigen shiatsu aanraking. De aanraking sluit aan op de emoties en de kwaliteiten die bij dat element horen.

De aanraking erkent en herkent de emotie die er overheerst. Het geeft ruimte om de emotie te laten doorwerken zonder dat iemand emotioneel hoeft te worden. De emotie komt juist tot rust omdat het alle ruimte krijgt via het lijf. De emotie wordt via het lichaam verwerkt, geuit en getransformeerd terwijl de persoon ondertussen tot ontspanning en genieten komt.

Aanraken volgens de vijf elementen biedt een manier om tijdens een behandeling aan te sluiten op de stroom van emoties. Door deze aanrakingen help je het lichaam om de aanwezige emoties te erkennen, herkennen, verwerken, uiten en transformeren, en ondersteun je daarmee de natuurlijke beweging die al aan de gang is. Voor de persoon die de behandeling ontvangt, voelt dit als vanzelfsprekend, troostend, ontspannend, en als iets wat klopt.

 

Voor wie?

Deze module is een verplicht onderdeel van onze shiatsu jaaropleiding cyclus II maar kan afzonderlijk gevolgd worden. Het is gericht voor éénieder die lichaamswerk doet. Iedereen die inzicht wilt verwerven in de psychologie van de vijf elementen en wilt leren hoe door simpele aanrakingen uit te oefenen je vastgezette emoties kan transformeren naar de onderliggende basiskwaliteit.

 

Tarieven en betalingsvoorwaarden:

Het totale lesgeld voor deze module bedraagt 540 euro. Als je je voor 30 juni 2024 inschrijft, ontvang je een vroegboekkorting van 40 euro. Om je inschrijving te bevestigen, kun je een voorschot van 150 euro storten of het volledige bedrag als je wilt profiteren van de korting. Dit kan worden overgemaakt naar rekeningnummer BE45973151926989.

Indien je om een bepaalde reden niet meer kan deelnemen kan je het
gestorte bedrag altijd gebruiken voor een opleiding op een latere datum.

 

Inbegrepen bij het lesgeld:

• Digitale powerpoint presentaties van elke les.
• Versnaperingen , koffie & thee en lunch.

 

Niet inbegrepen zijn:

•  Papieren versie van handboek  “Aanraken volgens de psychologie van de vijf elementen”

 

Lesdata:

 

Module 1: Aanraken volgens de psychologie van de vijf elementen
Les 2: zaterdag 28 september 2024, 09.30 – 17.30
Les 3: zaterdag 12 october 2024, 09.30 – 17.30

Les 4: 19 october 2024, 09.30 – 17.30

 

Wij wensen je nu al veel succes en plezier tijdens jouw opleiding!

Schrijf je snel in om te profiteren van de vroegboekkorting en je reis naar zelfontdekking te beginnen.

Samen ontdekken we de wondere wereld van lichaam en geest en de Energie in motie die beiden met elkaar verbindt.

Aanraken volgens de psychologie van de vijf elementen

 

Therapie:
Shiatsu

Schrijf je in via onderstaand formulier.

Vul in wat je al weet. We mailen je zo snel mogelijk terug en helpen je graag verder.