Dagopleiding: Moxatherapie

De dagopleiding Moxatherapie biedt een diepgaande verkenning van deze traditionele
behandelingsmethode, waarbij u leert hoe u warmte, kruiden en de energiestroom van het lichaam kunt benutten om de gezondheid en het welzijn van uw cliënten te verbeteren. Of u nu een ervaren therapeut bent of gewoon gepassioneerd bent door alternatieve geneeswijzen. We geven je de kennis en vaardigheden mee die nodig zijn om Moxatherapie op een effectieve en veilige manier toe te passen.

 

Aanmeldings en betalingsvoorwaarden:

Aanmelding:
▪ Je bent officieel ingeschreven indien je een voorschot of het volledige bedrag hebt betaald.
▪ Als de opleiding volgeboekt is, kan je op de reservelijst komen.

Annulatie:
▪ Als de workshop door de organisator geannuleerd wordt, zal het lesgeld zo snel mogelijk volledig terug betaald worden, tenzij de student anders verlangt.
▪ Indien een student meer dan twee weken voor de workshop annuleert, zal een commissie van 30% van het lesgeld aangerekend worden.
▪ Indien een student minder dan twee weken voor de workshop annuleert, gaat er niets terug betaald worden. De persoon die annuleert kan iemand anders aanbrengen of het bedrag gebruiken voor een cursus op een latere datum.

 

Om je inschrijving te bevestigen, vragen we het volledige te storten. Betalingen kunnen worden gedaan op rekeningnummer BE45973151926989.

Heb je nog vragen? Laat het ons dan gerust weten.

 

Dagopleiding Moxatherapie

Data:
31/03/2024 | 10:00-16:30
Kostprijs:
€150
Therapie:
Moxa

Schrijf je in via onderstaand formulier.

Vul in wat je al weet. We mailen je zo snel mogelijk terug en helpen je graag verder.