Dagopleiding: Vijf elementen leer

De vijf Transformaties zijn één van de basisconcepten uit de Traditionele geneeskunde. Kennis over de Vijf Transformaties is een krachtig instrument is om een dieper inzicht te krijgen in je eigen gezondheid. Deze eeuwenoude filosofie leert je hoe de vijf elementen – hout, vuur, aarde, metaal en water – in jouw lichaam en geest samenwerken en elkaar beïnvloeden. Deze elementen zijn verbonden met specifieke organen, zintuigen en seizoenen, waardoor je de inzicht krijgt en verbanden legt om je gezondheid op een holistische manier te ondersteunen. Naast de theorie, leer je ook oefeningen om de elementen in jezelf terug te laten stromen.

 

Aanmeldings en betalingsvoorwaarden:

Aanmelding:
▪ Je bent officieel ingeschreven indien je een voorschot of het volledige bedrag hebt betaald.
▪ Als de opleiding volgeboekt is, kan je op de reservelijst komen.

Annulatie:
▪ Als de workshop door de organisator geannuleerd wordt, zal het lesgeld zo snel mogelijk volledig terug betaald worden, tenzij de student anders verlangt.
▪ Indien een student meer dan twee weken voor de workshop annuleert, zal een commissie van 30% van het lesgeld aangerekend worden.
▪ Indien een student minder dan twee weken voor de workshop annuleert, gaat er niets terug betaald worden. De persoon die annuleert kan iemand anders aanbrengen of het bedrag gebruiken voor een cursus op een latere datum.

 

Om je inschrijving te bevestigen, vragen we het volledige te storten. Betalingen kunnen worden gedaan op rekeningnummer BE45973151926989.

Heb je nog vragen? Laat het ons dan gerust weten.

 

Dagopleiding Vijf Elementenleer

Data:
17/02/2024 | 10:00-16:30
Kostprijs:
€150
Therapie:
Vijf elementen leer

Schrijf je in via onderstaand formulier.

Vul in wat je al weet. We mailen je zo snel mogelijk terug en helpen je graag verder.