Workshop: lichaamswerk in Hart en Nieren

Workshop: Lichaamswerk in Hart en Nieren – ShaoYin –  de as tussen Vuur &Water

Gedurende deze vier dagen zal je jouw bewustzijn van lichaamswerk verfijnen en je aanrakingstechnieken verbeteren, met een specifieke focus op de vitale organen Hart en Nieren. We zullen de relatie tussen deze organen en de elementen Vuur en Water verkennen, en hun embryonale oorsprong volgens de ontwikkeling van de energiebanen, met name de ShaoYin.

Docent: Jörg Schürpf, internationale lesgever en oprichter van Shen Touch Academy en Shen Shiatsu bodywork. Jörg deelt en onderwijst zijn jarenlange kennis en ervaring als internationaal docent en beoefenaar van lichaamswerk als Rolfing, shiatsu, cranio-sacraalwerk, fasciatherapie en osteopathie op een heel toegankelijke manier. https://www.shentouch.academy/shen-touch-academy

Voor wie?  Nederlands- , frans- en engelstalige lichaamswerkbeoefenaars met minstens 2 jaar praktijkervaring op het gebied van lichaamswerk en lichaamsbewustzijn. Shiatsu beoefenaars, Cranio-Sacrale beoefenaars, Quantum Lichaamswerkers, Osteopaten, Fysiotherapeuten, Masseurs en allen die gefascineerd zijn door het menselijk lichaam en aanraking. 

Wanneer?  10 tot 13 October 2024

Waar? Locatie: Vesta in Diest – Langedijkstraat 15 – 3290 Diest

Kostprijs:  655€ (45€ vroegboekkorting) indien inschrijving en betaling voor 30 juni 2024

                 700€ indien inschrijving na 30 juni 2024

Inbegrepen : 

4 volle dagen training van 09:30 tot 17:30 door erkende internationale lesgever.

Syllabus

Koffie, thee en versnaperingen tijdens de pauzes

Niet inbegrepen:

Lunch. Kan voorzien worden mits een meerprijs van 15€ per dag. Te melden bij inschrijving 

Overnachting. Je kan ter plaatse overnachten mits een supplement van 35€/nacht. (enkel overnachting).  Ontbijt en avondeten dient zelf voorzien te worden. Er zijn voldoende winkels of  eetmogelijkheden in de buurt.  Ter plaatse is een keuken met alle moderne faciliteiten. (frigo, vriezer, over, fornuis)

Inschrijven: 

Betalingen kunnen worden gedaan op rekeningnummer BE45973151926989.

België via Marjan Ledent van A Touch of shiatsu. info@atouchofshiatsu.be – 0032 495 937725 – https://www.atouchofshiatsu.be/opleidingscentrum/

Nederland via Wouter Broekman  wouter@shenmaster.com – Tel. 0031 6 15116462

Annulatie voorwaarden:

Je kan kosteloos annuleren tot 30jul. Daarna wordt 30% afgehouden. Indien je om een bepaalde reden niet meer kan deelnemen kan je hetgestorte bedrag altijd gebruiken voor een opleiding op een latere datum.

 

Lichaamswerk voor en in Hart & Nieren

Therapie:
Shiatsu

Schrijf je in via onderstaand formulier.

Vul in wat je al weet. We mailen je zo snel mogelijk terug en helpen je graag verder.