Workshop: Zelfmassage

Welkom bij A Touch of Shiatsu waar we geloven in de transformerende kracht van drukpunten om lichaam en geest te resetten voor meer welzijn op de werkvloer.

In de hectische wereld van vandaag ervaren veel mensen dagelijks stress, wat kan leiden tot een scala aan gezondheidsproblemen. Onze workshop is speciaal ontworpen om uw personeel te voorzien van eenvoudige en effectieve technieken voor drukpuntmassage, waarmee ze snel verlichting kunnen vinden, beter kunnen omgaan met stress, en op elk moment van de dag tot rust kunnen komen.

Waarom Drukpuntmassage?

Stress is een natuurlijke reactie van ons lichaam om te overleven in noodsituaties. Het activeert het sympathisch zenuwstelsel, verhoogt de bloedstroom naar de spieren en maakt energie vrij voor vechten of vluchten. Echter, in onze moderne samenleving worden we dagelijks geconfronteerd met stressoren die niet fysiek zijn, zoals deadlines en verantwoordelijkheden. Dit kan leiden tot chronische stress en een scala aan gezondheidsproblemen.

Onze workshop richt zich op het aanleren van drukpuntmassage als een snelle en doeltreffende manier om stress te verlichten, spanningen te verminderen, tot rust te komen of juist meer energie te krijgen.

Data:
Datum: op aanvraag | Duur sessie: 1u30min
Kostprijs:
Op aanvraag
Therapie:
Drukpuntmassage

Schrijf je in via onderstaand formulier.

Vul in wat je al weet. We mailen je zo snel mogelijk terug en helpen je graag verder.