Worskhop: Qi Gong voor meer energie en balans

Introductie: Ontdek de kracht van Qi Gong, een eeuwenoude bewegingsleer gericht op het cultiveren van levensenergie (Qi), tijdens een plezierige en verkwikkende workshop voor uw personeel. Deze workshop biedt een unieke kans om de gezondheid en welzijn van uw werknemers te bevorderen door middel van emotionele regulatie en energie in beweging.

Wat is Qi Gong? Qi Gong is een eeuwenoude Chinese praktijk die beweging, ademhaling en meditatie combineert om de levensenergie te cultiveren en in balans te brengen. De naam ‘Qi Gong’ betekent letterlijk ‘werken met energie’ en is ontworpen om de algehele gezondheid te bevorderen. Een essentieel aspect van Qi Gong is emotionele regulatie, waarbij we werken aan het harmoniseren van de energie die onze emoties beïnvloedt.

Workshop Inhoud: Tijdens onze Qi Gong workshop maken de deelnemers op een leuke en interactieve manier kennis met de basisprincipes van Qi Gong. We gebruiken speciale Qi-Gong kaarten waarop elke houding en beweging duidelijk wordt uitgelegd. Dit stelt uw werknemers in staat om hun eigen Qi Gong sessie samen te stellen, aan de hand van de gekozen kaarten uit het spel van Maitre QI FU. Hierdoor kunnen ze op een persoonlijke en flexibele manier aan hun welzijn werken.

Wat kunt u verwachten?

  • Duidelijke Instructies: Elke houding en beweging wordt zorgvuldig uitgelegd aan de hand van Qi-Gong kaarten, zodat iedereen op zijn eigen tempo kan leren en oefenen.
  • Kalmerende Omgeving: Tijdens de sessie wordt rustgevende meditatiemuziek afgespeeld om een serene sfeer te creëren.
  • Aromatherapie: Een diffuser verspreidt pure essentiële olie van Young Living, specifiek de ‘Feelings’ blend, die is samengesteld om emotionele balans te bevorderen.
  • Verkwikkende Ervaring: Door de combinatie van beweging, muziek en aromatherapie kunnen de deelnemers volledig ontspannen en verfrist terugkeren naar hun werkzaamheden.

Voordelen voor uw Bedrijf:

  • Verbeterde Gezondheid: Regelmatige beoefening van Qi Gong kan helpen bij het verminderen van stress, verbeteren van de immuniteit en bevorderen van de algehele fysieke gezondheid.
  • Emotionele Balans: Door te werken aan emotionele regulatie kunnen uw werknemers beter omgaan met stress en uitdagingen op de werkvloer.
  • Verhoogde Productiviteit: Een kalme en gefocuste geest draagt bij aan verhoogde concentratie en productiviteit.
  • Teamverbinding: Gezamenlijke deelname aan de workshop kan de teamgeest versterken en de onderlinge relaties verbeteren.

Aan de Slag: Geef uw personeel de kans om kennis te maken met de heilzame effecten van Qi Gong en boek een workshop voor uw bedrijf. Laat ze de kracht van levensenergie ervaren en zorg voor een harmonieuze en productieve werkomgeving. Na de sessie zullen uw werknemers zich volledig zen voelen en klaar zijn om met vernieuwde energie aan de slag te gaan.

Kostprijs:
Op aanvraag
Therapie:
Shiatsu

Schrijf je in via onderstaand formulier.

Vul in wat je al weet. We mailen je zo snel mogelijk terug en helpen je graag verder.